Mummon Kebab-Ranskalaiset 450 g

GTIN 6430028234295
(6429)
Lajittele pakkaus muovinkeräykseen.
Mummon Ateriaperheen pakkausilme uudistuu! Nyt löydät Mummon Makkaraperunat uudessa sydämellisessä pakkauksessa.
Suomen suosituimmat ranskanperunat ja Korv-Göransin kebablastuja samassa pussissa!
Valmistus uunissa: Kuumenna uuni 220 asteeseen. Levitä pussin sisältö jäisenä uunipellille ohueksi kerrokseksi. Kypsennä välillä
sekoittaen noin 20-25 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin. Mausta makusi mukaan ja tarjoa välittömästi.
Valmistus rasvakeittimellä: Paista pussin sisältö 175 asteessa kahdessa erässä noin 2-3 minuuttia.
Valmistus airfryerilla: Kaada pussin sisältö paistoastiaan. Kypsennä 180 asteessa noin 9-10 minuuttia. Sekoita muutaman kerran
paiston aikana.
Ranskanperuna 75 % (suomalainen peruna, kasviöljy (rapsi, rypsi)), kebablastu 25 % (naudanliha, vesi, SOIJAproteiini, mausteet (sipuli, mustapippuri, lipstikka,
valkosipuli, sarviapila, dekstroosi, sakkaroosi), perunakuitu, suola, aromi, stabilointiaineet(E450, E451)).
Valmistettu suomalaisesta lihasta. Lihapitoisuus 18 %. Suolapitoisuus 0,3 %.
Energiaa 750 kJ/179 kcal
Rasvaa 8,4 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,0 g
Hiilihydraattia 19,6 g
josta sokereita 0,9 g
Proteiinia 5,1 g
Suolaa 0,29 g
Laktoosia 0 g
Pakastimessa (-18 astetta tai kylmempi), parasta ennen -päiväykseen asti.
Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Säilyvyys 360 päivää valmistuspäivästä.