Rieskawrapit kinkkutäytteellä
Ainekset
Rieskat
70 g (1 pussi) Mummon rieskahiutale
4dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia jauhoja
5 dl vettä
1 tl suolaa
Herkullinen kinkkutäyte
200 g saunapalvikinkkua
200 g valkosipulituorejuustoa (tai maustamatonta)
1 prk ranskankermaa
1 dl keltaista tai punaista paprikaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
Valmistusohjeet
Rieskat
Sekoita taikina nopeasti sekaisin. Taputtele taikina jauhotetuin käsin pellille leivinpaperin päälle pieniksi rieskoiksi. Annoksesta tulee 8-9 pienehköä rieskaa. Paista heti 250 asteessa noin 10min.
Kinkkutäyte
Hienonna kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja täytä rieskat.
Tarjoa rullien kanssa raikasta vihersalaattia. Salaatin voit lisätä rullien sisään.