Rieskarullat täytteellä
Ainekset
5 dl vettä
1 pss Mummon Aidot Mielihyvä Perunahiutaleita
1/2 tl suolaa
1 kananmuna
1 3/4 dl ohrajauhoja
Täytteet
Nakkitäyte
100 g ruohosipuli-tuorejuustoa
2-3 rkl sinappia
10 nakkia
Kasvistäyte
100 g valkosipuli-tuorejuustoa
pala kurkkua viipaleina
lehtisalaattia
paprikaa suikaleina
Feta-täyte
1oo g pesto-tuorejuustoa
1 dl g fetajuuston murusia
pala tuorekurkkua suikaleina
oliiveja puolitettuna
Valmistus
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Kiehauta vesi kattilassa. Sekoita joukkoon perunahiutaleet ja suola. Anna jäähtyä haaleaksi.
Lisää munat ja jauhot ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kymmeneen osaan ja taputtele jauhoisin käsin leivinpaperin päälle matalia pyöreitä (säde noin 12 cm) rieskoja.
Pistele haarukalla rieskoja ja paista uunin keskitasossa noin 10-12 minuuttia.
Lado rieskat päällekkäin ja peitä liinalla noin 10 minuutiksi.
Täytä pehmenneet rieskat haluamallasi täytteellä. Kierrä rieskat rullalle.