Pippurinen sisäfilepihvi
Ainekset
1 pss Mummon Aidot Ohuet Tikkuperunoita
4 kpl naudan sisäfileepihviä
3 rkl juoksevaa margariinia
1/2 tl suolaa
1 tl pippurirouhetta
puserrettua valkosipulia
Pippurikastike
1 sipuli hienonnettuna
2 rkl juoksevaa margariinia
1 rkl sinappia
1 rkl chilillä maustettua ketsuppia
1 1/2 dl lihalientä
180 g pippurituorejuustoa
1-2 tl soijakastiketta
1 dl kuohukermaa
pippurirouhetta
Valmistus
Aloita kastikkeen valmistuksella. Kuullota hienonnettu sipuli kasarissa läpikuultavaksi. Lisää sinappi ja chiliketsuppi ja paahda niitä hetki.
Kaada sekaan lihaliemi ja kiehauta kastike. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia ja lisää tuorejuusto, soijakastike ja kerma. Kiehauta kastike ja tarkasta maku. Lisää halutessasi pippurirouhetta.
Ota pihvit huoneen lämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Painele pihvit tasaisen muotoiseksi. Ruskista pihvit öljyssä valurautapannulla noin 3 minuuttia per puoli (pihvi on kääntövalmis, kun neste helmeilee pinnalla).
Valmista Mummon Aidot Ohuet Tikkuperunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Mausta kypsät pihvit suolalla, pippurirouheella ja valkosipulilla. Nosta pihvit lautasille ja kaada päälle kuumaa pippurikastiketta.
Herkuttele hyvässä seurassa.