Pekonikorit
Ainekset
24 kpl pekoniviipaleita (n. 2-3 pkt)
Viipaleet asetellaan muffinivuokien kuppeihin, 2 viipaletta yhtä kuppia kohden.
Sienitäyte, pekonikorin pohjalle
n. 400 g herkkusieniä
1 iso sipuli
Muusitäyte sienien päälle
1 pss Mummon perunamuusijauhetta
50 g kylmäsavupororouhetta
Valmistusohjeet
Viipaloi sienet ja kuutioi sipuli. Kuullota ne pannulla rasvassa muutama minuutti.
Valmista muusi muusipussin ohjeen mukaan, mutta käytä nesteenä 6 dl vettä.
Lisää muusiiin kylmäsavupororouhe. Sekoita tasaiseksi.
Täytä pekonikorit ensin sienitäytteellä ja pursota päälle muusimassa. Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa uunissa n. 10 min.
Paiston jälkeen annokset voi irroittaa lautaselle. Tarjoa heti salaatin kera.