Lihapullat Välimeren tapaan
Ainekset
300 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
½ dl Mummon aidot Mielihyvä perunahiutaleita
1 dl vettä
1-2 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl yrttisuolaa
¼ tl mustapippuria
Tomaattikastike
1 dl tomaattipyreetä
2 rkl soijakastiketta
2 dl vettä
Vuoan voiteluun öljyä tai margariinia
Valmistus
Hienonna sipuli ja sekoita se sekä muut raaka-aineet jauhelihan joukkoon.
Pyöritä jauhelihaseoksesta pieniä pyöryköitä ja laita ne voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Sekoita sillä aikaa tomaattikastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike pyöryköiden päälle vuokaan. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes lihapyöryköiden pinta on kevyesti ruskettunut.
Tarjoa Mummon muusin kanssa.