Kermainen lohikeitto

Kermainen lohikeitto

Ainekset:

4-5 annosta

400 g Mummon hetivalmiit keittoperunat
400 g lohifileetä
2 porkkanaa
1 sipuli
0,5 l vettä
1 kalaliemikuutio
2 dl kuohukermaa
voita
tuoretta tilliä
mustapippuria

Valmistus:

Hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkanat. Poista lohifileestä nahka ja mahdolliset ruodot. Leikkaa filee noin 2 cm:n kuutioksi.

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää liemikuutio veteen. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja viipaloitu porkkana. Anna keittyä muutama minuutti. Lisää keittoperunat. Pienennä lämpöä. Anna hautua hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.

Hienonna tilli ja lisää se kattilaan. Lisää kerma ja lohipalat. Kiehauta. Sekoita varovasti, ettei lohipalat rikkoonnu. Tarkista suola ja mausta pippurilla.

Tarjoa esim. Mummon perunarieskojen kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon hetivalmiit Keittoperunat 400g

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search