Mummon Makkaraperunat 500 g

Mummon Makkaraperunat 500 g
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Makkaraperunat
  • Nopeaa ja helppoa

GTIN 6430028234271

(6427)

Lajittele pakkaus muovinkeräykseen.

Mummon Ateriaperheen pakkausilme uudistuu! Nyt löydät Mummon Makkaraperunat uudessa sydämellisessä pakkauksessa.

Yhdistimme kaksi suosikkia, Mummon ranskanperunat ja Atrian Punaisen lenkin. Valmista ruokaa nopeasti ja helposti.

Valmistus uunissa: Kuumenna uuni 220 asteeseen. Levitä makkaraperunat jäisenä
uunipellille ohueksi kerrokseksi. Kypsennä välillä sekoittaen noin 15-18 minuuttia tai
kunnes makkaraperunoiden pinta on saanut kauniin värin. Mausta makusi mukaan
ja tarjoa välittömästi.
Valmistus rasvakeittimellä: Paista makkaraperunat 175 asteessa kahdessa erässä
noin 2-3 minuuttia.
Valmistus airfryerilla: Kaada pussin sisältö paistoastiaan. Kypsennä 180 asteessa
noin 9-10 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paiston aikana.

Ranskanperuna 71 % (suomalainen peruna, kasviöljy (rapsi, rypsi)), makkarakuutio 29 % (liha 41 % (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, kamara,
koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine (E450), dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine (E301), mausteet
(korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika, muskottipähkinä)).

Viljaporsaan ja naudanlihan alkuperä Suomi. Lihapitoisuus 12 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 16 %. Suola 0,6 %.

Ravintoarvo 100 g tuotetta sisältää keskimäärin

Energiaa 800 kJ
Energiaa 191 kcal
Rasvaa 10,0 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,6 g
Hiilihydraatteja 20,4 g
josta sokereita 0,7 g
Proteiinia 3,8 g
Suola 0,6 g

Laktoosia 0 g

Pakastimessa (-18 astetta tai kylmempi), parasta ennen -päiväykseen asti.
Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Säilyvyys 360 päivää valmistuspäivästä.

Start typing and press Enter to search