Pariisinperunavuoka grilliin
Ainekset:
1 pkt Mummon Pariisinperunoita
1 pkt (350 g) Pirkka Parhaat grillitomaatteja
1-2 punasipulia lohkoina
1/2 dl Poppamiehen Lousiana Chicken Rub mausteseosta
2 rkl Poppamiehen nestemäistä valkosipulia
1 pkt Atria kypsiä Snacks Crispy kananpaloja, Korpelan kotimaisia nugetteja tms.
rosmariinia koristeeksi
Valmistus:
Sekoita kulhossa Mummon pariisinperunat, öljy ja Poppamiehen Lousiana Chicken Rub mausteseos ja kaada
alumiinivuokaan. Halkaise tomaatit ja heitä perunoiden joukkoon.
Lohko sipulit ja mausta ne kevyesti Poppamiehen nestemäisessä valkosipulissa.
Paista vuokaa grillissä tai uunissa noin 10 minuuttia ja lisää lihapalat. (Vuokaan voi olla tarpeen lisätä rasvaa paiston aikana.)
Jatka paistamista kunnes perunat ja lihat ovat kuumia ja saaneet hieman rapeaa pintaa sekä tomaatit ja sipulit ovat pehmentyneet.
Annokseen sopii erinomaisesti kastikkeeksi Poppamiehen glueeniton, tuore valkosipulimajoneesi.
Koristele koko komeus rosmariinin oksilla ja grilliherkku on valmis nautittavaksi!