Pariisinperunatapas Mexican Rub
Ainekset:
Alkupaloja grillaukseen tai noutopöytään,
25 kpl Kauranappeja (myös ruisnapit käyvät)
noin 1/2 pkt (25 kpl) Mummon Parisiinperunoita
1 rkl öljyä
2 rkl Poppamiehen Mexican Rub -mausteseosta
1 rs Valio Jalapeno & Cheddar Koskenlaskijaa
Valmistus:
Täytä kauranapit Koskenlaskijajuustodipillä. Laita Mummon Pariisinperunat kulhoon, lisää öljy ja 2 rkl Poppamiehen Mexican Rub mausteseosta.
Pyörittele perunoita seoksessa, kunnes mausteet ovat tarttuneet perunoihin tasaisesti.
Paista perunoita öljytyllä pannulla noin 5 min.
Nosta yksi peruna aina yhteen nappiin.
Makupaloja voi tarjoilla heti lämpiminä tai yhtä hyvin perunoiden jäähtyessä kylminä alkupaloina.