Mummon Pinaattiletut

  • ohukaiset
  • perunalettu
  • pinaatti
Mummon Pinaattiletut

Ainekset:

50 g (1 dl) Mummon Muusi jauhetta
2 dl kiehuvaa vettä
2 kananmunaa
1 dl tuoretta pinaattia silputtuna
ripaus mustapippuria
öljyä tai voita paistamiseen

Valmistus:

Sekoita ensin kuuma vesi ja muusijauhe. Anna imeytyä ja sekoita tasaiseksi. Anna jäätyä hetken ja lisää sitten kananmunat. Lisää silputtu pinaatti ja mustapippuri.

Sekoita tasaiseksi.

Paista taikinasta perunapannukakkuja ohukaispannulla. Tarjoa lisukkeena tai sellaisenaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon muusi 210 g (2 x 105 g)Mummon muusi 420 g (4 x 105 g)

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search