Rieskawrapit kinkkutäytteellä

  • 9
  • kinkkutäyte
  • perunarieska
  • perunarieskahiutale
  • pikkunälkään
  • Wrapit
Rieskawrapit kinkkutäytteellä

Ainekset

Rieskat

70 g (1 pussi) Mummon rieskahiutale
4dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia jauhoja
5 dl vettä
1 tl suolaa

Herkullinen kinkkutäyte
200 g saunapalvikinkkua
200 g valkosipulituorejuustoa (tai maustamatonta)
1 prk ranskankermaa
1 dl keltaista tai punaista paprikaa
ripaus suolaa ja mustapippuria

 

Valmistusohjeet

Rieskat
Sekoita taikina nopeasti sekaisin. Taputtele taikina jauhotetuin käsin pellille leivinpaperin päälle pieniksi rieskoiksi. Annoksesta tulee 8-9 pienehköä rieskaa. Paista heti 250 asteessa noin 10min.

Kinkkutäyte
Hienonna kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja täytä rieskat.
Tarjoa rullien kanssa raikasta vihersalaattia. Salaatin voit lisätä rullien sisään.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon 280 g perunarieskahiutaleet 4x70g

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search